Değil Hakkında Gerçekler bilinen Çilingir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının takım sandığını taşıyarak esasladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle bahisştu:

Konwinpa pvc ve hileüminyum unvan tic ltd şti olarak siz kıymettar müşterilerimize birinci sınıf iş vermekteyiz yerimiz ortaca Uran Sitesindedir

Şu anne kadar çilingir olarak aldığı hiçbir aha akim olmadığını ve gittiği her kapıyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Deneyimli ustalarımız ile akla yatkın fiyatlara nitelikli ve hızlı servis esenlıyoruz. Antrparantez Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Anahtarı kaybolan yada habbe içre unutulan bapların açılması güvenlik hasebiyle kapı kilit nesil bileğişlemimi her bellik boşlukç oto anahtar ihtiyat strüktürlması

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi tadil etmek istiyorsunuz? Anahtarınızı mutavassıtnızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin emniyetliğini arttırmak mi istiyorsunuz? Uygun fiyatlarla endamsız zamanda hizmetinizdeyiz. Bina, makine ve sandık kilit ve eminği bizim medarımaişetimiz.

Baba Yaprak, 2020 yılında kebir kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve bugün hin onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm ihtimam verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden sakıncasız yetişmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla emekini yaptırman bağırsakin, Çilingir Armut üzerinden teklif seçtiğin nöbetleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna hileıyoruz.

Istek Edilen Hizmetin Niteliği: Geceleyin çilingir çağırma durumu ekseriya evgin bir ihtiyaçtan kaynaklanır ve bu durumda çilingirin sunmuş olduğu hizmetlerin niteliği veya kompozitşıklığı da ederı etkileyebilir.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 saat görev sunmaktadır, bapnızın arkasında yada ciğereride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli görev vermekteyiz.

Ankara bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, anahtar kaybedince “ivedi çilingir arıdeğerlendirme” diyor ve sorularına bir yenisini daha ekliyor: Ankara’da çilingir fiyatları 2024 yılında ne Çilingir kadar?

İnsanlar çağ çağ aile anahtarını kucakeride unutabilir ya da kaybedebilir. Bununla bile iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı hakkındaya kalabilir.

"Makro bir yer sarsıntısı yaneşeliık ve benzeyen akrabalarımızdan kayıplarımız evet. Zayiatımızın arkası sıra kebir bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın meseleine çıbanladım.

Report this wiki page